7 geile blowjob pics

Het is weer eens tijd voor wat lekkere blowjob pics. Iedere man vindt weer andere dingen lekker als hij een blowjob ontvangt. De volgende elementen mogen bij een goede pijpbeurt niet ontbreken wat ons betreft.

blowjob pic plagen met haar tong

Ze neemt je pik in haar handen en begint hem plagerig te likken. Als je nog geen erectie hebt, zal deze zo snel opgewekt zijn.

blowjob pic - ze neemt je lul in haar mond

Het eerste moment dat ze je pic tussen haar lippen neemt is goddelijk. Haar warme mond dit zich sluit om je eikel… priceless.

blowjob pic - ze kijkt je aan tijdens het pijpen

Was je nog niet geil genoeg, dan helpt het vast als ze je strak, geil aankijkt tijdens het pijpen.

blowjob pic - deepthroat pijpen

Hoe dieper ze je lul in haar mond neemt hoe fijner. Zo diep als op de bovenstaande blowjob pic is niet voor iedere vrouw neergelegd. Het is geen must, maar als je vrouw je hele pik moeiteloos in haar keeltje kan laten glijden… dan ben je een gezegend mens.

blowjob pic - ballen likken

Natuurlijk mogen bij een goede blowjob je ballen niet vergeten worden. Als man kan je gek worden van genot als ze heel zachtjes met het puntje van haar tong je ballen likt. Ook lekker is het als ze je ballen zachtjes in haar mond zuigt.

blowjob pic - sneller pijpen

Nadat het voorwerk is gedaan, zal ze het tempo opvoeren om je langzaam, maar zeker naar een spetterend orgasme te brengen.

blowjob pic - klaarkomen op haar gezicht

Lekker is het als ze tussendoor even gas terugneemt om je wat te plagen en je orgasme wat uit te stellen. Hoe langer het duurt hoe heftiger je uiteindelijk zal klaarkomen. Niet elke vrouw zal het op prijs stellen, maar geil is het zeker om over haar borsten of gezicht klaar te komen.

blowjob pic - in haar mond klaarkomen

In haar mond klaarkomen is ook ontzettend lekker! Zeker als ze je pik nog even in haar mond houdt en haar verwennerij nog heel even voortzet. Eigenlijk is het dan net even te gevoelig, maar wel ontzettend lekker!

Reageren